Mi lenne ha Isten párosával teremtené az embereket és egyéb küldetésük mellett az lenne a fő CÉL hogy megtaláld aki a másik feled.Csak akkor tudsz elérni bármi fontosat ha megtaláltad addig csak vegetálsz.Annyi segítséget kapsz föntről hogy vonzódsz hozzá viszont ezt a lenti gonosz nem hagyhatta szó nélkül így nehezítés gyanánt csak akkor érzed a vonzódást ha már majdnem elveszítetted.
Mi lenne ha csak a vámpírok éreznék ezt 100%-ban az emberek csak fele ennyire érzékelik, így nem biztos hogy egymásra találhatnak.Tegyük fel hogy Edward nem az a tipikus jófiú akit megismerhettünk már.

Az én ficemben inkább a nőcsábász érvényesül mindaddig míg nem találkozik a lelke másik felével.......



Kedvenc idézeteim

William Shakespeare Rómeó és Júlia

"Vad szilaj gyönyör szilaj véget ér ragyogva pusztul el mint
tűz s a lőpor mely csókolózva hal meg. A tiszta méz is undok ha túlontúl édes.Szeress szelíden és szeretni fogsz sokáig"

Rómeó:
"Ha íj szentséges oltárt meggyalázok gyarló jobbommal
bűnömért vezeklek ím ajkam e két piruló zarándok letörli
csókkal rút nyomát kezemnek"

Rómeó:
"Szívem szerettél már? Ne hidd! Hogy mi a szép az most
tudtad meg itt"







2011. június 5., vasárnap

Közérdekű

Szia mindenki :)

Na szóval az van hogy már pár hónapja gondolkodom egy RobSten ficen :) az van hogy jött egy Isteni szikra vagy mi a manó és elkeztem azt írni. Csak jönnek a gondolatok és nem bírok másra figyelni most. Tudom hogy utálni fogtok de kb. olyan két hétíg még nem lesz Bellwardos feji. Nem hagyom abba és még nem is nyitom meg a másik blogot sem. Egyenlőre. Azt szeretném hogy legyen jó pár fejezet megírva legépelve és összeszedve minden hogy flottul tudjon indulni. Akit majd érdekel aktuálisan akkor majd közlöm hogy mi van most viszont egyszerűen nem bírok a Csak Ő-re fókuszálni annyira rá vagyok kattanva erre az új blogra :) Bocsi attól akinek ez gáz és ígérem extra hosszú fejikkel kárpótolom majd az érdeklődőket. :D Ahogy tudok jövök és hozom a frisset. Puszi nektek csajok és imádlak titeket :) ja majd elfeledtem legyetek rosssssszak nagyon nagyon rossssssssszak xD
Andi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése